Business Developper Vlaanderen/Nederland

Business Developper Vlaanderen/Nederland

Geboren in 1997 vanuit een onwaarschijnlijk weddenschap tussen drie studenten, onze groep werd ondertussen een Europese leider in de puericultuur dankzij een sterk innovatiebeleid, die een opmerkelijke groei mogelijk heeft gemaakt, onder meer op internationaal vlak.

Onze aanpak Live Open Innovation, maakt het ons mogelijk om samen met ouders nieuwe en veilige technologische producten te ontwikkelen, die heel vaak onderscheidingen ontvangen, zoals bijvoorbeeld tijdens de laatste professionele beurzen in Las Vegas en Keulen. Laatst ontvingen we ook met trots de Innovatieprijs in het kader van het “Ondernemer van het jaar 2014” trofee van Ernst&Young.

 

Onze groep is ook:
Sterke brands, “made in France”, ontwikkeld en uitgewerkt in Clermont-Ferrand
Gepassioneerde mannen en vrouwen die deze brands in alle uithoeken van de wereld ontwikkelen
Bedrijfswaarden gebaseerd op openheid, enthousiasme, nabijheid en menselijkheid

Kom aan het avontuur meedoen door onze Benelux filiaal te integreren als:

Business Developper Vlaanderen/Nederland

1 jaarcontract (vervanging voor zwangerschapsverlof) met perspectief op vast contract nadien

Opdracht

Onder leiding van de directie van ALT GROUP Benelux gevestigd in Brussel (Trade Mart) en filiaal van ALT Partner France, wordt u het ambassadeur van de merken Babymoov en Badabulle, geprezen door zowel de onafhankelijke winkels als door de grote Europese leiders in de distributie.

U integreert een team en zal door mede van uw energie en enthousiasme bijdragen tot de ontwikkeling ervan.
U implementeert, in het kader van het door uw verantwoordelijke bepaalde commercieel beleid alle acties die het verkoop in uw sector kunnen stimuleren.

U ontwikkelt het zakencijfer van uw sector dankzij een intensieve prospectie van het Nederlandse markt en het opvolging van een in Vlaanderen gelegen klantenbestand. (Assortiment opname, training van verkopers, commerciële animaties).

U wordt verwacht in nauwe samenwerking met de Marketing afdeling te werken, om onze productengamma’s nog performanter te maken.

U animeert het merchandising.

Gezocht profiel

Afgestudeerd in economie of marketing. U kan bewijs maken van een eerste ervaring in het verkoop van producten voor het groot publiek. Ervaring in het sector in Nederland is een grote pluspunt!

Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels en het Frans.

U bent dynamisch, beschikt over een uitstekend commercieel potentieel en een sterke motivatie om een groeiende onderneming te versterken en om aan haar succes verder te bouwen.

In eerste instantie bestaat het job in een vervanging voor een zwangerschapsverlof (tijdelijk contract van 1 jaar) maar het is vooral een echte springplank naar een nieuwe werkplaats voor een tweede vertegenwoordiger gericht op Nederland en een deel van Vlaanderen vanaf het tweede semester 2016 (contract van onbepaalde duur).

U krijgt dan ook de mogelijkheid om gedurende het eerste jaar te bouwen aan de resultaten van uw job in 2016!

Details

Periode

Start in November 2015

Plaats

Kantoor gevestigd in Brussel. 4/5 van uw tijd bestaat uit bezoeken/prospectie van klanten in Vlaanderen en in Nederland  

Vergoeding

Aantrekkelijk salaris pack (Vast, premie op resultaten, onkosten, firmawagen, laptop, smartphone)

Indien u zich denkt te herkennen in dit profiel, dan zij wij misschien gemaakt om samen te werken! Aarzel niet langer, en solliciteer door het versturen van uw kandidatuur op volgend adres : recrut-bbm@babymoov.com !