Babymoov
Onze Merk

De merk Babymoov

Babymoov ontwikkelt doorlopend innovatieve kwaliteitsproducten en nieuwe technologieën, geïnspireerd door de ervaringen van ouders.

Het welzijn van de ouders en de baby’s staat voorop…

brand-positionning

Babymoov ontwikkelt sinds 1998 producten die het dagelijks leven van ouders vereenvoudigen en verbeteren, zodat ouders en kind samen optimaal van bevoorrechte momenten kunnen genieten. Babymoov ontwikkelt sinds 1998 producten die het dagelijks leven van ouders vereenvoudigen en verbeteren, zodat ouders en kind samen optimaal van bevoorrechte momenten kunnen genieten.

brand-values

Een merk verbonden met de moeders

Betrokkenheid is een waarde van kapitaal belang voor het Babymoov-merk. Om die reden hebben we dan ook dagelijks contact met jonge moeders. Actualiteiten van het merk, enquêtes over nieuwe producten, het delen van anekdotes en video’s: via verschillende kanalen op het internet staan we met de moeders in nauw contact.

Website: www.babymoov.nl

Onze website heeft meerdere facetten: voorstelling van ons merk, onze producten, profi elen van ouders, quiz, consumentendienst... U vindt er veel informatie die jonge ouders op weg helpen.

De Blog Koken voor de baby

Deze blog is bestemd voor ouders die met behulp van de Nutribaby lekkere hapjes voor hun baby willen klaarmaken. Ontdek smaakvolle recepten en tips voor uw baby, maar ook voor de aanstaande moeder tijdens haar zwangerschap en de borstvoeding.

Sociale netwerken:

Van actualiteit tot het dagelijkse leven! Webpagina’s voor uitwisseling en interactie met de moeders! Reeds meer dan 1.300 ouders volgen ons op Facebook.