Babymoov
Een kijkje in de keuken

Nutribaby: een succes bij de ouders!

Babymoov heeft eind 2011 zijn gloednieuwe multifunctionele keukenrobot op de markt gebracht, als hulp bij verandering in babyvoeding: de Nutribaby. 

De teams van Babymoov hebben hard gewerkt aan dit nieuwe product, en zijn er in geslaagd de 1ste design keukenrobot te maken die echt voor baby’s kookt!

Nutribaby: een geslaagde lancering!

In tijd van enkele maanden is het Nutribaby gelukt zijn plaats af te dwingen op een markt met een heftige concurrentie, die continu in ontwikkeling is.

Een overzicht van een geslaagde lancering

Innovatief product van topkwaliteit

- Eerst waren er de moeders. Zij hebben de schepping van de Nutribaby mogelijk gemaakt door hun waardevolle input tijdens de Trendy Mama bijeenkomsten, die onze specialisten geleid hebben tot de uiteindelijke conceptualisatie van de keukenrobot voor baby.

Onze afdelingen Marketing en Kwaliteit hebben vervolgens het onderste uit de kan gehaald om een zeer trendy, multifunctionele keukenrobot van top kwaliteit te creëren met 0 defecten.

- Babymoov is er uiteindelijk in geslaagd om een gastronomische keukenrobot te creëren: Dankzij de 2 compartimenten kunnen de ouders nu écht koken, en de kooktijd van elk voedingsmiddel respecteren door ze te scheiden.

Een lancering ondersteunt door…

- Video’s met uitleg over de Nutribaby, en de verschillende functies.

- Een eigen Facebook pagina

- een blog "koken voor baby" waarop Babymoov en Laura van MamanChef bijzondere recepten en handige tips geven over de verandering in babyvoeding.

- Een speciaal Nutribaby receptenboekje, gratis bij aankoop in de winkel.

- Advertenties in tijdschriften…

- animaties in winkels, speciale stands om met het product kennis te maken

- Wedstrijden, goodies...

- En er staat nog veel meer op programma!

Een product uitverkoren door …

- De moeders: vele discussies zijn gestart op Facebook, Twitter, forums, blogs rond deze nieuwe keukenrobot, die nieuwsgierigheid opwekt, en in vele gevallen bewondering. En alleen dat al is een overwinning!

 

- Door bloggers die hun eerste kookervaringen delen: Top Produits bébéSalagadooEen creatieve moeder, Testmoeders van het tijdschrift Famili, Trendy baby’s, Papa OnlineDoudou en StilettoJumeaux & Co ...

- Het keurmerk Parents

 

Daarmee is de Nutribaby nog niet de nummer 1 onder de keukenrobots voor baby’s geworden, maar de eerste resultaten zijn bemoedigend! En dus vanachter de schermen willen wij u onze voldoening delen, en u allemaal bedanken, onze klanten, partners, verkopers...

Lang leve Nutribaby!