Babymoov
Achter de schermen

Kwaliteit: niets wordt aan het toeval overgelaten

Een kijkje bij Babymoov…

U heeft er altijd al van gedroomd om een kijkje achter de schermen te nemen van een onderneming die zich met uw baby bezighoudt? Dan is deze rubriek helemaal voor u!

Maak kennis met de mensen die voor u werken (design, kwaliteit…), neem een kijkje in het reilen en zeilen van onze onderneming… En spoedig hebben we geen geheimen meer voor u!!

Kwaliteit: niets wordt aan het toeval overgelaten

Als we u nu zouden zeggen dat alle werknemers van Babymoov dezelfde wens hadden gedaan als Tom Hanks in Big: groot worden om al het favoriete speelgoed uit hun kindertijd te kunnen testen en uitvinden…zitten we niet ver van de waarheid. Het is grappig te zien dat iedereen aan zijn bureau de badspeeltjes in alle bochten wringt om de stevigheid te testen, de kleuren, of de kracht van de waterstraal geschikt is, en net zo verrassend effect heeft als voorzien. En het net zo grappig om te zien hoe ze zich de perfecte puree inbeelden die ze kunnen bereiden met de laatste keukenrobot. Puree waardoor ze voor altijd vrede gesloten hebben met spinazie en artisjokken… Al deze testen zijn nodig bij ontwerp en innovatie! Maar de lancering van onze laatste uitvindingen is echter een zeer serieuse aangelegenheid.

Het ontwerp van de beste maatjes van uw baby is onderworpen aan strenge procedures. Deze wordt gebaseerd en aangevuld met de certificatie van erkende en onafhankelijke laboratoria. Objectief: niets aan het toeval overlaten. Deze certificerende instellingen verzekeren van absolute betrouwbaarheid. Zo kunnen we onze artikelen certificeren volgens de normen CE, NF of GS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze hekjes bijvoorbeeld worden aan een serie testen onderworpen om zoveel mogelijk de veiligheid, en de overeenstemming met de norm EN 1930-A1 te kunnen garanderen:

  • Schoktest: Een basketbal wordt op verschillende punten tegen het hekje gegooid. Na 18 schokken mag het hekje niet beschadigd, of meer dan 25 mm speling hebben.
  • Lasttest: Een last van 25 kg wordt aan de onderkant van het hekje gehangen: de structuur mag niet vervormen.
  • De 10.000 cycli test: Het hekje wordt 10.000 keer geopend en gesloten, en mag niet vervormen of zich verplaatsen.
  • Afmetingstesten: het hekje moet een hoogte hebben van minimaal 65 cm, en tussen de spijlen moet de tussenruimte 45 tot 65 mm bedragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze hekjes beantwoorden natuurlijk aan al die criteria, maar wij gaan nog veel verder! Kwaliteitstesten tijdens de hele ontwikkelingsfase, willekeurige monsters tijdens de levensduur van het product; er worden ook functionele testen uitgevoerd. Wij hebben er daarom voor gekozen om een afdeling Kwaliteit te integreren, waarvan de voornaamste doelen zijn:

  • De veiligheid- en functionele aspecten van de producten waarborgen,
  • Het prestatievermogen de gehele levensduur op peil houden of verbeteren,
  • Nieuwe technologische projecten beheren (industriële beperkingen, technische ontwerpen, productieapparaten…),
  • Deelname op Europees niveau aan de opstelling van normen voor baby- en kinderartikelen (AFNOR).

 

We hebben steeds de ambitie de beste producten voor uw kinderen te maken; wij omringen ons daarom met de beste specialisten, en we doen er alles aan om perfectie te bereiken. Een garantie om het dagelijks leven van uw kindje veilig en leuk te maken, en u soms zelfs terug te laten gaan naar uw kindertijd!

En dit maakt het ons mogelijk om u Levenslange Garantie op onze producten  te bieden! !